PLATİN ÜYELER

GOLD ÜYELER

SİLVER ÜYELER

Serdar Ortaç zehirlendi

Geçtiğimiz günlerde vasiyetini açıklayan Serdar Ortaç’ın zehirlendiğini aynı yerde sahne olan Seren Serengil açıkladı. Ortaç’ın vasiyetini açıkladıktan sonradan zehirlendiğini ve fazla kötü olduğunu söyleyen Serengil, “Serdar çok hastalandı o gece. İlaçlarını da değiştirmiş. İlaçlarıyla alkolü birlikte alıyor kendimce o yüzden oldu. Çok üzüldüm” diye konuştu. Uzun yıllardır MS hastalığı ile uğraş eden Ortaç’a seslenen Arto ise dikkat çeken direktifler yaptı.

İlaçla birlikte alkol kullanmasın

Serdar Ortaç’ın zehirlenmesiyle ilgili konuşan Arto; “Ben bir tavsiyede bulunacağım; ilaçla birlikte içki kullanmazsa iyi olur. Zaten ileri derecede bir hastalığı var. Bu dek kıymetli bir insanın kendine bakmayışı endişe verici. Freni boşalmış kamyon gibisin, çok değerli bir adamsın.” diye konuştu.

Bir evi var onu da dağıttı

Serdar Ortaç aynı gece sahneye çıkmadan önce vasiyetini basına açıklamış ve “Ben vasiyetimi daha yazmadım lakin buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi namına avukatlara da sözlü olarak da ilettim. 40 milyon TL bedel bir evim var. Ben ölüm ettikten sonradan kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum” demişti.

sizlere partnerbayanlar.com farkıyla sunulmuştur

magazinOrtaçpopçusanatçışarkıcışarkıcı serdar ortaçSerdarserdar oraçserdar ortaç zehirlendison dakikaünlüvasiyetvasiyetini açıkladızehirlendi