PLATİN ÜYELER

GOLD ÜYELER

SİLVER ÜYELER

Merve Boluğur, Emre Kaya aşkını itiraf etti

Uzun bir süredir ekranlarda soyut Merve Boluğur, kendisine yeni bir yol çizdi. Müzik piyasasına giriş yapmaya hazırlanan Boluğur, albüm hazırlığına girdi.

Aşk yok meslek var

Müzik çalışmaları için Emre Kaya ile çoğu kez bir araya gelen hoş oyuncu aşk iddialarını yalanlamıştı. Boluğur “Aşk yok, meslek var” açıklamasında bulunmuştu. Oyuncunun bu açıklamasından sonra Emre Kaya’yla stüdyoda çekilen cana yakın görüntüleri ortaya çıktı. Tüm bunların arkasından oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir mekana eğlenmeye gitti. Nilüfer’in “Sen Mühimsin” şarkısı eşliğinde dans ederken paylaştığı videosu gündem olan Boluğur’un, Emre Kaya ile dans ettiği yeni bir görüntüsü daha ortaya çıktı.

Dans videosu ortaya çıktı

Bir magazin sayfası göre ‘Merve Boluğur ile Emre Kaya’nın aşk dansı’ açıklamasıyla paylaşılan görüntüleri faal olarak kullandığı sosyal ağ hesabından yayınlayan oyuncu,“Arkadaşım demiştim ya… Aşık olduğumda söylerim” ifadelerini kullandı. 34 yaşındaki hoş oyuncu Merve Boluğur, 3,7 milyon takipçisi yer alan Instagram hesabından yaptığı bu izah etme ile aşkını itiraf etmiş oldu.

sizlere partnerbayanlar.com farkıyla sunulmuştur

aşkaşk iddialarıaşk itirafıaşkınıBoluğurdansEmre Kayagüzel oyunucuiddiaInstagramitirafmagazinMerveMerve Boluğuroyuncuşarkıcısevgilisosyal medya hesabıtakipçiyeni sevgili