PLATİN ÜYELER

GOLD ÜYELER

SİLVER ÜYELER

Evli, mutlu ve 3 çocuklu! Mehmet Günsür’ün eşi ve çocuklarını gören ‘Hangi ara yaptın’ diyor…

Aşk Tesadüfleri Sever, Muhteşem Asır, Fi ve son olarak Atiye ile seyirci karşısına çıkan oyuncu Mehmet Günsür, başarısıyla alkış topluyor. Mehmet Günsür, İtalya’da da adından söz ettirmeye devam ediyor. Meşhur oyuncu burada yayınlanan “Lea” (Yeni Bir Gün) adlı dizide reytingleri yakıp geçiyor. Meşhur oyuncu kadar bir diğer kayda değer konu ise kızı Cloe’nın da bu dizide rol alması.

Mehmet Günsür ve ailesi

Her rolün altından başarıyla kalkan Mehmet Günsür özel hayatını gözlerden uzaktan bir şekilde yaşıyor. Mehmet Günsür, İtalya’da bir film setinde tanıştığı belgeli yönetmeni Katerina Mongio ile 2006 yılında evlendi. Günsür, eşi için “Onun çektiği bir filmin setinde tanıştık, 30 dakikada sırılsıklam aşık oldum. Film ilişkimiz yüzünden yarım kaldı, aşk devam ediyor.” açıklamasında bulunmuştu.

3 çocuk babası

Maya, Ali ve Chloe adında üç çocukları olduğunu duyanlar, şaşkınlığını saklayamıyor. Günsür ailesini dışarıya görmek çok kuvvet, kameralardan ve gözlerden uzak olmayı tercih ediyorlar. sosyal ağ paylaşımlarını da bir böylece kısıtlı tutan Mehmet Günsür ve eşi, gerçi hayranlarının yakın takibinde. İşte Mehmet Günsür ve ailesinin medyadaki pozları…

sizlere partnerbayanlar.com farkıyla sunulmuştur

3 çocuk babasıçocuklarınıçocukludiyorevligörenGünsürhangiMehmetmehmet günsürMutluoyuncuoyuncu mehmet günsürünlüyaptın