PLATİN ÜYELER

GOLD ÜYELER

SİLVER ÜYELER

Düğünde ortalık karıştı: 24 yaralı

Ağız Dalaşı, Tabakhane Mahallesi Yunus Emre Caddesi Yunus Emre Diriliş Meydanı ’nda yer alan bir nikah salonunda yaşandı. İddiaya tarafından, S.K. ile S.Ö. ’nün nişanında ağız dalaşı çıkartan iki birey benzer tartışmayı çiftin düğün sonunda da çıkarttı. Kavga yerini kavgaya bırakınca ortalık aniden az daha savaş alanına döndü. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavga düğün salonun dışına taştı.

Olayın haber verilmesi üstüne bölgeye çok sayıda polis ve sağlık durumu ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekiplerince taraflar güçlükle sakinleştirildi. Durum yerini az kalsın abluka altına alan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne emrindeki polis ekipleri konunun daha pozitif büyümesini önledi. Meydana Çıkan kavgada takriben 24 kişi yaralandı. 14 kişi hastaneye kaldırılarak çare altına alınırken, 10 birey ise durum yerindeki ambulanslarda tedavi edildi.

öte yandan, bir konuk ise nikah esnasında çekilen halay ardından çıkan kavga anını anbean cep telefonu ile kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde; davet ile başlayan düğünün ağız dalaşı ile sonlandığı görüldü. Tarafları birbirlerine girdiği, sandalye ve masaların uçuştuğu anlar görüntülere yansıdı.

Tarafların bölgeden uzaklaştırılmasının ardındaki davetliler nikah salonundan çıkartıldı. Gelin ve damat ise olayların yatıştırılmasının gerisinde polis otosu ile bölgeden uzaklaştırıldı. Gelin ve damadın durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, konu ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

sizlere partnerbayanlar.com farkıyla sunulmuştur

Düğündehaberhaberlerkarıştıortalıksakaryayaralı